• Aanmelden

  De Softbal Academie Vipers Midden-Nederland richt zich op alle softbalsters uit de regio in de leeftijdscategorie van 11 t/m 21 jaar; het maakt niet uit in welk team/competitie je speelt. De trainingen van de Academie hebben tot doel het niveau van de jeugd in de regio Midden-Nederland naar een hoger plan te tillen. Daarmee verbetert ook het niveau van alle competities als geheel. 
  Passie, ervaring, commitment en enthousiasme is wat ons bindt en drijft.  

  De Softbal Academie geeft training op zondag (zie trainingsschema). De kosten voor deelname aan de winter- en zomertraining bij de Academie zijn €210,- voor de periode 1 januari – 1 oktober. De kosten voor alléén de winter (1 januari – 1 april) of zomertraining (1 april – 1 oktober) bedragen €120,-. Hiervoor krijg je één keer per week training, zowel in de winterperiode (binnen) als in de zomerperiode (buiten), mits je geen competitieverplichtingen hebt. Daarnaast neem je als lid van de Academie deel aan vier of vijf events (alleen geldig voor de wintertraining) die alleen openstaan voor leden van softbalacademies. De staff van de Vipers zal voor elk event een team selecteren. Er zijn ook events waar Academie-leden zich individueel voor kunnen inschrijven. De deelnemerskosten voor deze events worden door de Vipers betaald. 

  Belangrijk om te weten: je blijft lid van je eigen vereniging en daar speel je ook in de competitie.

 • Door het onderstaande formulier in te vullen en op te sturen verklaar je het Privacybeleid van de Stichting Slow- en Fastpitch Nederland te hebben gelezen en hiermee akkoord te gaan.

   

 • Aanmeldingsformulier Softbal Academie Vipers Midden-Nederland

  Versturen