• Aanmelden

  De Softbal Academie Vipers Midden-Nederland richt zich op alle softbalsters uit de regio in de leeftijdscategorie van 11 t/m 21 jaar; het maakt niet uit in welk team/competitie je speelt. De trainingen van de Academie hebben tot doel het niveau van de jeugd in de regio Midden-Nederland naar een hoger plan te tillen. Daarmee verbetert ook het niveau van alle competities als geheel. 
  Passie, ervaring, commitment en enthousiasme is wat ons bindt en drijft.  

  De Softbal Academie geeft training op vrijdag. Het trainingsschema wordt op deze website gepubliceerd.
  De kosten voor deelname aan de winter- en zomertraining bij de Academie zijn €210,- voor de periode 1 januari - 1 oktober. De kosten voor alléén de winter (1 januari - 1 april) of zomertraining (1 april - 1 oktober) bedragen €120,-. Hiervoor krijg je één keer per week training, zowel in de winterperiode (binnen) als in de zomerperiode (buiten), mits je geen competitieverplichtingen hebt. Voor het tenue dat beschikbaar wordt gesteld betaal je een borg van €35,-.
  Als lid van de Academie neem je deel aan vier of vijf events (alleen geldig voor de wintertraining) die alleen openstaan voor leden van softbalacademies. De staff van de Vipers zal voor elk event een team selecteren.

  Belangrijk om te weten: je blijft lid van je eigen vereniging en daar speel je ook in de competitie.

 • Door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen verklaar je het Privacybeleid van de Stichting Slow- en Fastpitch Nederland te hebben gelezen en hiermee akkoord te gaan.

 • Aanmeldingsformulier Softbal Academie Vipers Midden-Nederland