• Kleding 2018-2019

  Softbalacademie Vipers Midden-Nederland stelt aan alle speelsters (wedstrijd)kleding ter beschikking. Elke speelster krijgt hetzelfde (wedstrijd)tenue. De kleding is eigendom van de academie en is in bruikleen bij de speelsters. Als een speelster stopt bij onze academie wordt alle kleding ingeleverd. Verloren of beschadigde kleding wordt in rekening gebracht.

  Vipers Wedstrijdkleding:
  Iedere speelster krijgt wedstrijdkleding van Vipers. Het betreft dan een paars wedstrijdshirt, een witte softbalbroek, alles bedrukt met het Vipers-logo en op de achterzijde van het shirt de naam van de Vipers Sponsor, 020 Security. De verstrekking van deze kleding verloopt via één van onze bestuursleden.

  Alle wedstrijdkleding wordt aan het begin van het seizoen verstrekt aan de speelsters. De kleding is eigendom van Vipers en is in bruikleen bij de speelsters. Zij gaan daar zorgvuldig mee om. Kleding die kapot is wordt door Vipers in rekening gebracht bij de desbetreffende speelster.

  Spelregels bij gebruik:

  Om te zorgen dat we allemaal drie seizoenen met de aangeschafte kleding kunnen doen, zijn er de volgende kledingregels:

  - Het (wedstrijd)tenue mag alleen worden gedragen tijdens Vipersactiviteiten en niet bij andere gelegenheden.

  - Zo nodig spreken we elkaar hierop aan, bij herhaalde overtreding wordt de kleding ingenomen.

  - Men houdt zich aan de wasvoorschriften.

  Kledingbeheer

  Kleding verloren, kapot of de verkeerde maat? Hiervoor kunt u terecht bij kledingbeheer, zij zijn bereikbaar op het volgende emailadres: info@vipersmnl.nl Indien de kleding voorradig is kunt u snel terecht bij hen, dit kan alleen op afspraak. Indien kleding vervangen moet worden omdat het kapot is door verkeerd gebruik of is kwijtgeraakt dan dienen de vervangingskosten contant te worden voldaan.

  Contactgegevens Kledingbeheer: info@vipersmnl.nl

  Vervangingsprijzen:

  Mochten er kledingstukken kwijtraken, kapot zijn of overdreven versleten zijn (of ongewassen worden ingeleverd), dan brengt Vipers u de volgende kosten in rekening:

  - Wedstrijdshirt: 35,-

  - Softbalbroek: 25,-

  - Riem: 10,-