• Little League

   
  De KNBSB organiseert vanuit het bondsbureau het Little League-programma in Nederland. Little League is een regionaal programma voor alle jonge honkballers en softbalsters in de leeftijden van 10 tot 16 jaar. Het Little League-programma bestaat uit 3 leagues voor softbal: Little, Junior en Senior en 4 leagues voor honkbal: Little, Intermediate, Junior en Senior. Je leeftijd bepaalt in welke league je mag deelnemen en je woonplaats bepaalt vanuit welke regio je dat doet.
  Het programma start met regionale oefen- en selectietrainingen. Hierna wordt per regio een regionale selectie gevormd die deelneemt aan het Nederlands Kampioenschap Little League.

  Voor de regio Midden Nederland organiseert Vipers MNL een programma met oefen- en selectietrainingen voor deelnemers aan het Little League Softbaltoernooi. Details worden later bekend gemaakt.
   
  De kosten voor deelname zijn €65,- per persoon. Het  inschrijfgeld moet vóór de eerste training zijn overgemaakt naar Stichting Slow- en Fastpitch Nederland, Rekeningnummer NL18RABO0314223665. Vermeld svp je voor- en achternaam en "Little League, Midden Nederland".
  Inschrijven kan met het onderstaande formulier.
   
   
  Door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen verklaar je het Privacybeleid van de Stichting Slow- en Fastpitch Nederland te hebben gelezen en hiermee akkoord te gaan. 
   
 • Aanmeldingsformulier programma Little League