• Little League 2020 is afgelast

    Bericht van de KNBSB:

    We waren er al bang voor, maar nu wordt onze nachtmerrie werkelijkheid. De maatregelen van het RIVM en de overheid volgen elkaar in rap tempo op. Maandagavond 23 maart zijn daar nieuwe maatregelen aan toegevoegd. Onder deze maatregelen, het verbod van evenementen tot 1 juni 2020. Dit betekent dat er definitief een streep gaat door het NK Little League 2020…

    De nieuwe maatregelen treffen ons allemaal recht in het hart, maar op dit moment is het de beste keuze in strijd tegen het coronavirus. De optie om het evenement later in het jaar alsnog te laten plaatsvinden, is door ons besproken. Vanwege alle onzekerheid die de komende periode nog volgt, is dit helaas niet haalbaar. Het honkbalseizoen stond voor de deur, helaas kunnen wij deze deur nu niet openen. Maar dat gaat weer komen! Laten we gezamenlijk met een positieve blik vooruitkijken. Hou jullie energie en enthousiasme vast en neem dit mee, mee in dit moeilijke jaar en mee richting het NK Little League 2021.

    Jullie kunnen voor vragen en overige informatie terecht bij de regiocoördinatoren. Zij zijn voorzien van alle informatie en kunnen antwoord geven op jullie persoonlijke vragen. Wij staan in goed contact met de regiocoördinatoren, die altijd de laatste informatie tot hun beschikking hebben.

     Zie ook dit bericht op de website van de KNBSB.