• Little League

   
  De KNBSB organiseert vanuit het bondsbureau het Little League-programma in Nederland. Little League is een regionaal programma voor alle jonge honkballers en softbalsters in de leeftijden van 10 tot 16 jaar. Het Little League-programma bestaat uit 3 leagues voor softbal: Little, Junior en Senior en 4 leagues voor honkbal: Little, Intermediate, Junior en Senior. Je leeftijd bepaalt in welke league je mag deelnemen en je woonplaats bepaalt vanuit welke regio je dat doet.
  Het programma start met regionale oefen- en selectietrainingen. Hierna wordt per regio een regionale selectie gevormd die deelneemt aan het Nederlands Kampioenschap Little League.

  Voor de regio Midden Nederland organiseert Vipers MNL een programma met oefen- en selectietrainingen voor deelnemers aan het Little League Softbaltoernooi. Details worden later bekend gemaakt.
   
  De kosten voor deelname zijn €85,- per persoon. Het  inschrijfgeld moet vóór de eerste training zijn overgemaakt naar Stichting Slow- en Fastpitch Nederland, Rekeningnummer NL37INGB0008672415. Vermeld svp je voor- en achternaam en "Little League, Midden Nederland".
  Inschrijven kan met het onderstaande formulier.
   
   
  Door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen verklaar je het Privacybeleid van Vipers MNL te hebben gelezen en hiermee akkoord te gaan. 
   
 • Aanmeldingsformulier programma Little League