• Ilona Andringa, pitcher van het Nederlands team en Olympia Haarlem, en de Softbalacademie Vipers Midden Nederland hebben de handen ineen geslagen en een winter/zomer programma opgesteld voor ambitieuze pitchers in Midden Nederland. Samen willen we zorgen voor méér en kwalitatief betere Nederlandse pitchers.

  Het programma

  Het programma bestaat uit 19 trainingen in de maanden januari tot en met juni. Dit intensieve programma omvat trainingen, videoanalyses en individueel uitgewerkte programma’s. Naast de pitchers zijn ook hun coaches/trainers van harte welkom want Ilona richt de trainingen in volgens het ‘train de trainer’-principe.

  Voor wie

  Dit winter/zomer programma is voor jonge (startende) pitchers en voor meer ervaren pitchers die het beste uit zichzelf willen (blijven) halen.

  Wanneer en waar

  Wanneer: 19 vrijdagavonden van 11 januari t/m 21 juni 2019. Er komen twee groepen, groep-1 traint van 19.15 tot 20.15 uur en groep- 2 van 20.00 tot 21.00 uur. De indeling wordt na de sluitingsdatum van inschrijving bekend gemaakt.

  Waar: B.S.C. Almere ‘90, Estafettelaan 2 in Almere.

  Kosten

  Het winter/zomerprogramma kost €100 per pitcher (voor pupillen rekenen wij €50), om iedereen de kans te geven hieraan deel te nemen hebben wij de kosten zo laag mogelijk kunnen houden door een eigen bijdrage vanuit onze academie.

  Aanmelden

  Heb je belangstelling? Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je aan en we nemen snel contact met je op.
  Klik hier om het aanmeldingsformulier in te vullen.

   

  Het inschrijfgeld dient overgemaakt te worden op bankrekening NL18RABO0314223665, t.n.v. Stichting slow- en fastpitch Nederland.

  Contact

  Contactpersoon is Richard Spermon, mail: info@vipersmnl.nl.