• Vipers MNL zoekt speelsters voor Little League Softbal 2020

  Net als vorige jaren organiseren wij vanuit de Vipers Softbalschool weer een oefen- en selectieprogramma voor diverse teams.

  Het Little League programma staat onder toezicht van de KNBSB. Uit de kandidaten wordt later een een definitieve selectie samengesteld voor de teams die vanuit Midden Nederland zullen deelnemen aan het Little League Softbaltoernooi.
  Het 3-daagse Nederlands Kampioenschap Little League zal gehouden worden in Almere op 30,31 mei en 1 juni.

  De aftrap voor de selecties zal in maart plaatvinden. Meer details over datums tijden en locaties worden later bekend gemaakt. De coaches zijn allen ervaren softbaltrainers die al eerder met een team aan de Little League hebben deelgenomen. 

  We nodigen alle gemotiveerde softbalsters, die graag ervaring tijdens een bijzonder en sportief event willen opdoen, uit om mee te doen. Aanmelden voor deelname aan het toernooi van Little League Nederland kan hier.
   

  Voor nadere informatie kun je ook terecht bij Wilfried Lam, de regiocoördinator Midden-Nederland. Hij is bereikbaar via softbal@vipersmnl.nl.

   

 • Het programma dat door Vipers MNL wordt verzorgd bestaat uit 6 trainingen, 3 in de zaal en 3 op een buitenlocatie.  De kosten voor deelname aan dit programma zijn €85,- per speelster. Het  inschrijfgeld moet vóór de eerste training zijn overgemaakt naar Vipers Midden-Nederland, Rekeningnummer NL37INGB0008672415. Vermeld svp je voor- en achternaam en "Little League, Midden Nederland".
  Aanmelden bij Vipers MNL kan met het onderstaande formulier.
   
   
  Let op: je moet dus aanmelden bij Little League Nederland (via deze link) en bij Vipers MNL (met het onderstaande formulier).
   
  Door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen verklaar je het Privacybeleid van Vipers MNL te hebben gelezen en hiermee akkoord te gaan. 
   
 • Aanmeldingsformulier programma Vipers MNL voor Little League 2020