• Vipers MNL zoekt speelsters voor Little & Junior League Softbal 2019

  Net als vorig jaar organiseren wij vanuit de Vipers Softbal Academie weer een oefen- en selectieprogramma voor Littles en Juniors. Het programma staat onder toezicht van de KNBSB. De Littles zijn de speelsters uit de geboortejaren 2006-2008 en de Juniors zijn uit geboortejaren 2004-2005. Uit beide groepen wordt later een een definitieve selectie samengesteld voor de teams die vanuit Midden Nederland zullen deelnemen aan het Little League Softbaltoernooi.
  Het 3-daagse Nederlands Kampioenschap Little League zal gehouden worden in Almere op 8, 9 en 10 juni.
   
  De aftrap voor de selecties zal in maart plaatvinden. Meer details over datums tijden en locaties worden later bekend gemaakt. De coaches zijn allen ervaren softbaltrainers die al eerder met een team aan de Little League hebben deelgenomen. 
  We nodigen alle gemotiveerde softbalsters, die graag ervaring tijdens een bijzonder en sportief event willen opdoen, uit om mee te doen. Aanmelden kan tot 1 maart via de website van de KNBSB.
   
  Voor meer informatie betreffende onze academie kun je een mail sturen naar info@vipersmnl.nl of kijk voor meer informatie over de Little League even op: www.knbsb.nl/events/nk-little-league/