• Vipers zomerprogramma 2019

  Vanaf vrijdagavond 5 april gaat het Vipers zomerprogramma weer van start. Wij bieden op de vrijdagavond een programma met afwisselende en uitdagende trainingen aan. Dit zal je helpen om jezelf nog verder te ontwikkelen tot een betere softbalster.
   
  De trainingen zijn van 19.30 tot 20.30 uur. Slagtrainingen worden gegeven door Alex Nansink die op deze avonden geassisteerd zal worden door ervaren speelsters en trainers uit de Silver League of Golden League. Catchertrainingen worden gegeven door Max Clarijs.
   
  De kosten bedragen €120,- voor 17 trainingen. De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden omdat wij iedereen in de gelegenheid willen stellen hieraan deel te kunnen nemen. Aan nieuwe deelnemers vragen we een borg van €35,- voor de bruikleen van het Vipers tenue voor de duur van de deelname.
   
  Hieronder staan de datums van het programma. We trainen op vrijdagavond op het veld van BSC Almere ’90.
  5, 12 april
  10, 17, 24, 31 mei
  7, 14, 21, 28 juni
  5, 12 juli
  30 augustus
  6, 13, 20, 27 september
  Dit staat ook op deze website onder de geplande trainingsactiviteiten.
   
  Heb je belangstelling en doe je graag mee? Aanmelden kan via het formulier op onze website. Ga naar www.vipersmnl.nl/aanmelden voor meer informatie en de voorwaarden.
   
  Let op: het is ook mogelijk om deze trainingen te combineren met het volgen van de Vipers Pitchingschool. De tijden voor de pitchingtrainingen door Ilona Andringa en Roos-Marijn Kramer zijn zo aangepast dat het volgen van de beide programma's op dezelfde dag mogelijk is. Er zijn nog enige plaatsen vrij in de pitchingschool, dus aanmelden hiervoor is ook nog mogelijk.